Jean S

Info

 

Huvihaku.fi on nopea ja tehokas palvelu, joka saattaa yhteen laatuviihteen tarjoajat ja esiintyjää tilaisuuksiinsa kaipaavat.

Esiintyjät luovat itselleen käyttäjäprofiilin sivustolle täyttämällä rekisteröinti- ja lisätietolomakkeet. Rekisteröityminen on täysin ilmaista, mutta maksua vastaan on saatavilla näkyvyyttä parantavia lisäpalveluita.

Esiintyjää etsivät voivat hakea kirjautumatta joko pikahaulla tai tarkennetuin hakukriteerein toivomaansa esiintyjätyyppiä ja sivusto tarjoaa sopivimmat vaihtoehdot. Varauksen tehdäkseen tilaajan tulee kirjautua sivustolle. Myös tilaajan kirjautuminen on ilmaista.

Varaaminen etenee näin: Sopivan esiintyjän löytymisen jälkeen tilaaja tekee varaustiedustelun. Esiintyjä vastaa varaustiedusteluun kahden vuorokauden sisällä ja mikäli varaus hyväksytään, tilaaja vahvistaa sen omalta puoleltaan maksamalla laskun kahden vuorokauden sisällä verkkopankkimaksulla. Tämän jälkeen ei muuta kuin esiintymisen iloa!

Maksuvaihtoehdot:Hakutuloksissa näkyvät vain ne esiintyjät, jotka ovat vapaana haettuna päivänä. Huomioithan, että vaikka esiintyjä näyttäisikin haussa vapaalta, voi hän vielä myöhemmässä vaiheessa kieltäytyä varauksesta.

Esiintyjävaraus tulee tehdä vähintään seitsemän päivää ennen tilaisuutta. Tätä lyhyemmällä varoajalla tilaus verkkosivuston kautta ei ole mahdollinen, mutta ei hätää, Huvihaku auttaa viihteennälkäisiä mielellään myös lyhyelläkin varoajalla: Antti Pylkkänen, antti.pylkkanen@huvihaku.fi.
 

Huvihaku.fi-palvelukokonaisuus muodostuu seuraavista toiminnoista:

  • verkkopohjaisesta portaalipalvelusta, joka yhdistää ohjelman tuottajan ja ohjelman ostajan
  • markkinointi- ja myyntipalveluista
  • hallinnointipalveluista (laskutus, seuranta, oheispalvelut)
  • sisällönhallintapalveluista
  • laadun valvonta- ja seurantapalveluista
  • maksatusjärjestelmästä